Kumppaneille

8.-9.11.2021 Messukeskus Siipi, Helsinki
ILMOITTAUDU

Tietoa kumppaneille

GeoForum Summit on kaksipäiväinen tapahtuma, joka sisältää laadukkaita asiantuntijaseminaareja, verkostoitumista ja näyttelyn. Tapaat yhdellä kertaa laajan joukon paikkatietoalan ammattilaisia ja alan ratkaisuista kiinnostuneita toimijoita – nykyisiä ja mahdollisesti uusia asiakkaita.

Tapahtumasovelluksen avulla kumppanit saavat tehostettua näkyvyyttä ja mahdollisuuden vuorovaikutukseen kävijöiden kanssa myös ennen ja jälkeen tapahtuman.

GeoForum Summit tarjoaa yrityksille ja paikkatietoalan toimijoille kolme kumppanivaihtoehtoa sekä näyttelyosastoja.

Kumppanipaketit 

Näyttelyalueen pohjakartta

Varausohjeet ja -ehdot

Varausohjeet

GeoForum Summit tarjoaa kumppaneilleen erilaisia osallistumismahdollisuuksia. Tarjolla on rajattu määrä kumppanipaketteja sekä lisäksi tapahtumaan on mahdollista osallistua pelkällä näyttelyosastolla.

Kumppanipaketista riippuen tietyn kokoinen osastoalue kuuluu hintaan ja myös lisäneliöitä on mahdollista hankkia. Lisätietoa kumppanipaketeista ja teemaseminaareista saat täyttämällä sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen.

saapuminen

Varausehdot

Kumppanipaketit myydään varausjärjestyksessä. GeoForumin jäsenet saavat kumppanipaketeista 10 % jäsenalennuksen. Lisätietoa jäsenvaihtoehdoista löytyy GeoForumin sivuilta. Varauksissa on jaettu riski tapahtuman peruuntumisesta koronasta johtuen:

Koronatilanteesta johtuen fyysisen tapahtuman tilanne tarkastetaan 15.8.2021. Mikäli fyysinen tapahtuma päädytään peruuttamaan ennen mainittua määräaikaa, on kumppanivastuu kumppanipaketin koosta riippuen 500 €, 1000 € tai 1500 €, jolla katetaan Messukeskuksen tilavarauksen omavastuuosa.

Mikäli viranomaiset rajoittavat tapahtuman järjestämisen, ei tilavarauksella ole omavastuuta, eikä näin myöskään kumppanivastuuta. Kumppanivastuu peritään sitovan ilmoittautumisen yhteydessä kesäkuussa.

Tarkemmat varausehdot löytyvät täältä.