Näytteilleasettajille

8.-9.11.2021 Messukeskus Siipi, Helsinki
ILMOITTAUDU

Tietoa näytteilleasettajille 

GeoForum Summit tarjoaa kumppaneilleen erilaisia osallistumismahdollisuuksia. Tarjolla on rajattu määrä kumppanipaketteja sekä lisäksi tapahtumaan on mahdollista osallistua pelkällä näyttelyosastolla. Näyttelyalueen pohjakarttaan on merkitty eri kokoisia osastoalueita. 

Kumppanipaketista riippuen tietyn kokoinen osastoalue kuuluu hintaan, mutta lisäneliöitä on mahdollista hankkia. Vaihtoehtoisesti näytteilleasettaja voi varata näyttelytilan, jonka rakennuttamisesta ja sisustuksesta vastaa näytteilleasettaja itse tai valmiiksi rakennetun osaston.

Näyttelytilan varaaminen

Merkitse varauslomakkeeseen ensisijaisesti haluamasi kumppanipaketti tai osasto sekä vaihtoehtoiset osastot. Mikäli toivot eri kokoista osastoa, lisääthän toiveesi kommenttikenttään. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Varaus menee kuitenkin ensisijaisesti ensimmäiselle koko tilan varaajalle. Näyttelytilan hinta muodostuu osastoon merkitystä neliömäärästä ja alueen neliöhinnasta.

Valmiiksi rakennetut osastokokonaisuudet: 

  • 4m2 -osaston hintaan sisältyy: seinäelementit, logo takaseinässä, valaisimet, sähkö ja baaripöytä. Tilassa on kokolattiamatto.
  • 6m2 -osaston hintaan sisältyy: seinäelementit, logo takaseinässä, valaisimet, sähkö ja baaripöytä. Tilassa on kokolattiamatto.

Kumppanipakettien hinnat ja näyttelyalueen neliöhinnat sekä valmiiksi rakennettujen hinnat löytyvät pohjakartasta.

  • Näyttelytilan rajoitteet: yli 250 cm korkeista rakenteista ja yli 1000 kiloa painavista näyttelyesineistä tulee sopia erikseen järjestäjän ja Messukeskuksen kanssa. 
  • Katso tarkemmat varausehdot