Tietoa tapahtumasta

Tee GeoForum Summitista alusta, jossa pääset jakamaan ja kerryttämään asiantuntemustasi

GeoForum Summit on paikkatietoalan merkittävin tapahtuma. Tapahtuman ytimessä ovat tiivis yhteistyö sekä mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa keskusteluihin datatalouden ja digitalisaation tulevaisuudesta. Keskustelut jatkuvat kaksipäiväisen päätapahtuman päätyttyä jälkitapahtumien muodossa. 

Älykkäällä tiedolla turvallinen yhteiskunta

Turvallinen ja kestävä yhteiskunta tarvitsee laadukasta tietoa ja uusia menetelmiä. Tule kuulemaan, mistä innovaatiot syntyvät, mikä on paikkatiedon rooli datataloudessa, ja miten voimme kehittää sijaintipohjaisia ratkaisuja digitalisoituvassa maailmassa. GeoForum Summitissa voit seurata kolmea eri pääteemaa: Älykäs yhteiskunta, Kestävä maankäyttö sekä Tieto ja turva.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään virtuaalisesti. Tapahtuma-alusta tarjoaa laajat mahdollisuudet sopia ja järjestää kohtaamisia tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Kaksipäiväinen tapahtuma on maksullinen ja lippu sisältää mahdollisuuden osallistua myös GeoForum Summitin jälkitapahtumiin. Jatkossa tapahtumaan kuuluu olennaisena osana alan toimijoiden näyttely ja fyysiset kohtaamiset. 

Osallistu tapahtumaan ja tule kerryttämään asiantuntemustasi!

  Tapahtuman järjestää GeoForum-verkosto

  GeoForum Finland lyhyesti:

  • GeoForum on syksyllä 2020 toiminnan aloittanut paikkatietoalan yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa toiminnallaan paikkatiedon laajenevat hyötyvaikutukset yhteiskunnassa. 
  • Yhdistys kehittää yhteistyötä paikkatietoalan ja paikkatietoja käyttävien organisaatioiden; yritysten, julkishallinnon, opetus- ja tutkimuslaitosten kesken.
  • GeoForum pyrkii jatkuvasti tunnistamaan yhteiskunnallisesti merkittäviä kehitystrendejä. Näistä kehitystrendeistä pääset kuulemaan GeoForum Summitin asiantuntijaseminaareissa. Tervetuloa mukaan!

  ”GeoForum Summit tarjoaa alustan rajat ylittävälle yhteistyölle ja uusille innovaatioille” – Juha Saarentaus, GeoForumin toiminnanjohtaja